Beoordelingen van Sushi 8 Panningen

Recente recensies

4.0
Peter
7 augustus 2022

De bestelling kan sneller geleverd worden . Het eten zelf was lekker. Alleen was er geen gember bij de bestelling geleverd.

karin
31 juli 2022

Het eten was echt top! Er werkte heel erg lieve meisjes die me we heel goed hielpen. Echt een aanrader! bedankt

Josine
30 juli 2022

Lekkere sushi, vind het super dat ik kan aangeven dat ik geen stokjes gember en wasabi wil, alleen krijg ik die er steeds bij, jammer ik gebruik het niet. Verder was de laatste twee keer de bezorgtijd erg uitgelopen, bijna een uur later dan ingeschat. De eerste keren was dit beter.

-
30 juli 2022

Uur te vroeg gebracht

Jody
28 juli 2022

Tijdens een vakantie in Panningen hebben we hier tweemaal een pokebowl besteld. Goed formaat, verse ingrediënten en smaakvol. Goede peijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

Crissy
26 juli 2022

Bezorger was vriendelijk, sushi lekker en zag er mooi uit! Aanrader: special rolls.

Dirk Valkhoff
23 juli 2022

Heerlijke verse sushi met ruim voldoende sojasaus en wasabi erbij....smaakte uitstekend!!!

N
22 juli 2022
Samim
22 juli 2022
Theo Vermaas
22 juli 2022

Weer 20 minuten te laat. Dus behoorlijk koud

Bram
5 juli 2022

Eerste keer dat ik hier bestelde. Gegaan voor de crispy box. Was super lekker, vers gemaakt. Vriendelijk personeel en net georganiseerde zaak. Ik kom zeker terug.

Ghielen
29 juni 2022

Het was super!

Robbert Poelman
27 juni 2022

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
25 juni 2022

Smaken goed. Alleen de sushi leek niet goed gerold, je kon ze niet pakken zonder dat ze in brokken uit elkaar vielen, dat was jammer

Colinda Peeters
24 juni 2022

Zoals eerder weer erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

William Van der Heijden
23 juni 2022

Heerlijk

Patricia
22 juni 2022

Genoeg stokjes wasabi en saus erbij, heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd bezorgd!!!

Joost
20 juni 2022
Zeelen
19 juni 2022

Heerlijke sushi gehad! Prima bezorging.

Truus
19 juni 2022
Astrid
11 juni 2022

Heerlijke schotel en op tijd bezorgd!

Yves
8 juni 2022

Goede smaak, netjes verzorgd en mooi op tijd bezorgd.

Eveline
7 juni 2022

Ik heb helaas 2 uur en 10 minuten op de bestelling moeten wachten, en het was uiteindelijk 40 minuten na verwachte bezorgtijd aanwezig. Het eten was wel lekker en voldoende. Ik ga het zeker nog eens proberen, het zou natuurlijk net een extreem drukke dag kunnen zijn geweest.

Knapen
6 juni 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd, en op de afgesproken tijd bezorgd.

Andries Koster
5 juni 2022

De Sushi is heerlijk, laat ik dat voorop stellen. De service er omheen is waardeloos. Je bestelling plaatsen en dan meer dan uur wachten op de levering is bij Sushi 8 kennelijk gewoon. Vandaag weer eens voor sushi gekozen maar wat een teleurstelling. Om 18.40 uur besteld, rekening houden met een 1 uur levertijd. Hoe groot is de teleurstelling dan onze bestelling pas na ruim 2,5 uur geleverd werd. Sushi 8 zou er goed aan doen om de capaciteit in de keuken EN bij de levering te verhogen in de weekenden en op feestdagen. Voor ons was dit de laatste keer dat we bij Sushi 8 een bestelling geplaatst hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
2 juni 2022

Bestelling werd tijdig bezorgd maar aan de verkeerde deur. Graag iets beter het adress lezen aub. De zeewier salade was oud and had bruine stukjes erin. Verder was de bezorging op tijd en de andere sushi erg lekker.

Glenn
31 mei 2022
Hermans
29 mei 2022

Voor zo veelste x te laat! Ben klaar met excuses… zouden me terugbellen… ook dat niet.. volgende x ergens anders bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neer
28 mei 2022

Was een half uurtje te laat bezorgd. Maar dat geeft niet ,voor een vrijdag avond heb ik daar alle begrip voor . Was absoluut heerlijk de sushi en de gefrituurde . en waar voor het geld. Voortaan bestel ik me sushi bij Sushi 8.

Colinda Peeters.
27 mei 2022

Weer super gegeten. Ga zo door.

Anneke
27 mei 2022

Sushi was helaas droog en niet smaakvol. Mango en avocado stukjes waren erg hard en droog.

Cindy Boots
26 mei 2022

De beste in omstreken, heerlijk, goed verzorgt en super lekker

Cindy Verbruggen
23 mei 2022
Brenda
22 mei 2022

Heerlijke sushi

j thijssen
21 mei 2022

Sushi was prima. klantgerichtheid vanuit de medewerker na mij als klant was ook goed. Was erg vriendelijk en behulpzaam. Wel heb ik een verbeterpunt; Het is super dat jullie willen laten zien dat jullie na de klant toe alles vers bereiden dermate van jullie open keuken. wel vielen mij een paar mindere punten op. -Rauwe Kippendijfilet die buiten de koelkast lag op jullie werkblad. wel op een snijplank maar niet afgedekt. Dan gaat het mijom het hygiene principe: hoelang ligt deze al buiten de koelkast? - Ik snap dat jullie het tussen de reguliere etenstijden er druk hebben. Wat een goed teken is voor jullie. wel vond ik de keuken iets wat slordig. niet opgeruimd werkblad,voedselresten op de grond, een keer even met een droge swiffer over de vloer of even een doekje tussendoor over het aanrecht kan toch geen kwaad? Dan ziet het er wel netjes uit en oogt het goed voor de klant. Ik hoop dat jullie deze feedbackals opbouwend evaren.Want zo wordt het vanuit mij wel bedoeld. Ikzou zeggen d

Hermans
21 mei 2022

Wederom half uur te laat

Eline vd Ven
20 mei 2022

De sushibowls waren lekker, maar de hoeveelheid was een stuk minder dan de vorige keer dat we besteld hadden (nieuwe verpakking), maar wel voor dezelfde prijs! Ook een half uur later bezorgd dan de gekozen bezorgtijd, wat jammer was.

Mieke
19 mei 2022

Ik heb om 17.45 uur een bestelling geplaatst om zsm te bezorgen. Deze zou om 19.00 uur worden bezorgd, maar kwam uiteindelijk pas om 19.45 uur. Verder zaten de sausjes die we besteld hadden er niet bij en de extra avocado bij de poke bowl ook niet (helemaal geen avocado zelfs). Verder is de poke bowl een stuk kleiner geworden als voorheen.

Hans Nijssen
17 mei 2022

Bestelling keurig op tijd klaar, vriendelijke bediening en goede kwaliteit.

Frank
12 mei 2022

Lekkere BBQ-box. Een echte aanrader.

Mark van Hegelsom
10 mei 2022
Boertien
9 mei 2022

Besteld voor 18.00 uur, daarna een mail dat ze pas om 18.30 uur komen, en uiteindelijk pas om 18.45 uur bezorgd. En dan bijna bij de verkeerde deur. Hoewel ik bij de bestelling precies beschreven had waar ze moesten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leen
8 mei 2022

Helaas te laat met bezorgen maar we werden netjes gebeld voor excuses te maken en we kregen ter compensatie drinken aangeboden. Netjes en attent opgelost dus . Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Uebelgunn
6 mei 2022

Heerlijk gegeten. Fijn personeel :)

Yves
6 mei 2022

Gevarieerd aanbod, goede smaken.

Marlene Damen
4 mei 2022
Marc
2 mei 2022

De sushi was van goede kwaliteit en de bezorging stipt op tijd. Zou er zo weer bestellen.

Manon
30 april 2022

De Sushi is weer erg lekker. Helaas krijg ik wel voor de zoveelste keer, alle no waste artikelen erbij terwijl ik bij de bestelling aangeef die niet te willen: stokjes, gember en Wasabi... Erg jammer.

Monique
29 april 2022

Smaak goed maar wat droger als anders, minder vers als eerdere bestelling leek wel. Maar zoals gezegd smaak goed, dus zal zeker nog eens bestellen.

Leopold
27 april 2022

Jammer dat jullie de sojasaus, de wasabi en de gember vergeten waren toe te voegen. Verder top zoals altijd

J.
26 april 2022

De sashimi was helaas nog iets bevroren toen het aankwam. De kwaliteit was verder top!

Belinda Bots
26 april 2022

Helaas was onze bestelling al aan iemand anders meegegeven maar goed opgelost en alsnog binnen een half uur thuis bezorgt. Zag er allemaal nietjes verzorgd uit en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

JMJM Seems
24 april 2022

Bestelling was bijna 40 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
24 april 2022

Levering op tijd en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel Jacobs
24 april 2022

Geen verbeterpunten. De bestelling was op tijd klaar en het smaakte alweer heerlijk!

Colinda Peeters
22 april 2022
Miriam Manders
20 april 2022
Leon Kurvers
18 april 2022

Wederom heerlijk

Michael jegerings
18 april 2022

Lekkere sushi, mooie grote porties. Ook vaste die niet uit elkaar valt. Schaal (sushi 38) mooi opgemaakt. Helaas klopt de afhaaltijd niet met de besproken tijd.

Vedran
17 april 2022

Sushi was ok, niet alles was heel netjes strak gerold. Er zat geen wasabi bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leopold
10 april 2022

Zoals altijd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mart Keuning
5 april 2022

erg smakelijke sushi. Met name de zalm was top! Alles keurig in schaaltjes verpakt en op afgesproken tijdstip stond het klaar. enig verbeterpuntje; de smaak van de yellow tail sashimi was vlak

Reactie van Sushi 8

beste Mart Keuning, bedankt voor de feedback. Graag tot ziens bij sushi 8!

Truus
5 april 2022

👍👍👍

Bree
4 april 2022
Boertien
1 april 2022
Rik Geuyen
1 april 2022
Sophia
26 maart 2022

Vorige keer was het een half uur te laat deze keer was het wat meer op tijd maar kwam vast ook omdat ik erbij had gescherven "op tijd bezorgen alsjeblieft". Verder zoals gewoonlijk weer lekker genoten van het heerlijke eten en het warme eten was nog gewoon warm ipv afgekoeld. erg top! houden zo ook het op tijd bezorgen.

Korsten
25 maart 2022

Heerlijk weer, netjes aan bezorgtijd gehouden.

Sam
24 maart 2022
Erika Voet
22 maart 2022

Lekkere sushi, vriendelijke bediening, wat ik kan zien word er hygiënisch gewerkt en tijd van afhalen klopt met klaar zijn van mijn bestelling.

Reactie van Sushi 8

Beste Erika Voet, bedankt voor de positieve beoordeling. Wij hopen u snel weer te zien bij sushi 8!

Samim
22 maart 2022
Saskia
22 maart 2022

Een heerlijke box besteld. Allemaal lekkere dingetjes. Top.

S
20 maart 2022
Elly
19 maart 2022

De tijd die we gemaild krijgen wanneer het afgehaald mag worden klopt nooit. Wat maakt dat we overwegen om niet meer bij jullie te bestellen. Het eten smaakt goed, daarover zijn we allemaal erg tevreden.

van der Linden
18 maart 2022

Heerlijke verse sushi en heel mooi gepresenteerd. Warme snacks net gemaakt voor t ophalen. Heel vriendelijk personeel en keurig nette zaak. Zijn hier op vakantie anders nog zeker vaker hier sushi besteld.

Selin
14 maart 2022

Reactie van Sushi 8

Beste Selin, kunt u ons misschien wat meer vertellen over uw beoordeling. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen.

Anouk
13 maart 2022

Prima sushi. De prijs is wat aan de hoge kant, de opmaak is simpel... de Smaken zijn daarintegen goed.

Frank
12 maart 2022

Heerlijk chicken loversbox.

Karin
7 maart 2022

Lekkere Sushi, heerlijke pokebowls. Snel klaar en vriendelijk personeel. Gaan we zeker vaker doen.

Janine Houben-schattevoet
6 maart 2022

Super lekkere sushi

Monique Roozen
5 maart 2022
JP
5 maart 2022

Staan op camping de Leistert en ff een avondje sushi halen was super!! Heerlijke sushi🤙

Reactie van Sushi 8

Beste JP, wat fijn dat dit kan en dat het heeft gesmaakt! graag tot ziens

Zzzzz
4 maart 2022

Het was weer heerlijk!

YK
3 maart 2022
Manon
3 maart 2022

Bestelling was erg laat en alle sojasaus lag door de tas, dat was erg jammer. De sushi zelf was zoals altijd erg lekker!

Reactie van Sushi 8

Beste Manon, wij hopen dat dit niet nog een keer voorkomt!

Samim
3 maart 2022

Lekker zoals altijd

Leon Kurvers
3 maart 2022

Wederom heerlijk

Reactie van Sushi 8

Beste Leon Kurvers, wat fijn dat alles naar smaak was! graag tot ziens bij sushi 8!

Joep
3 maart 2022
Daniël
28 februari 2022

Heerlijk, rijkelijk en precies op tijd bezorgd!

Ivo
27 februari 2022

Bij verkeerd adres afgeleverd, buurman is het eten komen brengen. Zeer slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Ivo, wat vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan. onze excuses hiervoor!

K
27 februari 2022

Bezorging was zelfs nog iets eerder! Vijf sterren! De sushi viel dit keer tegen, vooral de kappa maki was erg droog

DL
26 februari 2022

We hadden wat weinig sojasaus en een paar stokjes te weinig

Christien
26 februari 2022

Heerlijke sushi bezorgd op de afgesproken tijd!

Colinda Peeters
25 februari 2022

Super lekker gegeten. Mooie website en goede service.

Michaela Vullings
25 februari 2022

Zeer goede kwaliteit sushi. Vers, zeer smakelijk en snel geleverd. Vriendelijke en professionele medewerkers

Reactie van Sushi 8

Beste Micheala Vullings, wat fijn dat alles naar smaak was. wij hope u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Vera Lettinga
25 februari 2022

Super!

Lisa Vermaak
24 februari 2022

Super lekker

Bart
20 februari 2022

Gewoon goede lekkere sushi!

Bluijssen
20 februari 2022
Paulissen
20 februari 2022

Het was heerlijk!

Marc Engels
19 februari 2022

Voor de 6e keer besteld. Super kwaliteit en kwantiteit voor een goede prijs. Zeer tevreden, aanrader. Lekker thuis genieten van alles. Heerlijk. Ga zo door.

Reactie van Sushi 8

Beste Marc Engels, wat fijn dat alles naar smaak was. wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Arjan
16 februari 2022

Vaker besteld hier maar nooit op tijd geweest. 9 van 10 keer zijn ze ook een gerecht vergeten. Vraag me af hoe je het steeds weer voor elkaar krijgt. Jammer want kwaliteit is meer dan prima.

Monique Heijckers
15 februari 2022

Nu weten wij waarom de zalm lovers zo heet. De naam doet echt zijn eer aan...de zalm proefde zo zacht en topping erop smelt in je mond. Zeker voor herhaling vatbaar :)

Linda
12 februari 2022

Mooi op tijd en lekkerrrrr

Zarifa Azizi
11 februari 2022

Lekker!!!

Beurskens
7 februari 2022

online besteld om 16.30u met bezorgmoment 18.15u na telefoontje om 18.45u waar bestelling bleef werd gezegd dat de bestelling er zo snel mogelijk aan komt, ivm ongemak kregen we drinken gratis erbij werd gezegd. om 19.25 nogmaals gebeld waar bestelling bleef. kreeg te horen dat het nog 45 min ging duren. de bestelling ontvangen om 20.15u incl gratis drank en helft betaling contant terug. slechte zaak dat je steeds zelf moet bellen om te vragen waar je eten blijft en dat ze de afspraak van 1e telefoontje niet na komen. mail gestuurd met klacht maar nog geen reactie gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Beurskens, wat vervelend dat de bestelling zo laat werd geleverd. wij hopen dat dit niet nog eens voorkomt. Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Jan
6 februari 2022
Wiljan Oomen
6 februari 2022

Hi, in november 2021 bestelde we voor de 1e keer bij jullie. Een maandbox. Die was toen echt top. Gisteren met veel vertrouwen surf & turf box besteld. Eerst gebeld omdat er 16 euro prijsverschil tussen website en thuisbezorgd in zat. 17:30 uur zou geleverd worden en na een telefoontje dat jullie kwartiertje later waren, stonden jullie om 18:05 uur voor de deur. De bestelling werd netjes afgeleverd. De kwaliteit viel ons wat tegen de Chili / samurai saus overheerste op veel sushi en dat was erg jammer. Het leek allemaal met minder zorg gemaakt dan de 1e keer. Als wij weer sushi zin hebben zullen we weer twijfelen waar te bestellen

Reactie van Sushi 8

Beste Wiljan Oomen, wat vervelend om te lezen dat de bestelling zo lang duurde voor het geleverd werd. wij hopen ook dat de volgende keer de sushi beter van smaak is! Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Colinda Peeters.
4 februari 2022

Heerlijk gegeten, ruime keuze en goede service.

Lintjens
1 februari 2022

bezorging is bijna nooit op tijd en was deze keer echt erg laat(kreeg wel wat te drinken als compensatie dus dat was oke). eten wat warm was was afgekoeld en ook had ik aangegeven geen wassabi, gember en stokjes dat ik wel kreeg(no waste). ook geen saus bij de japanse kipnuggets. ik vindt het ook jammer dat de wings zijn uitverkocht, want die waren super lekker. ondanks dat is het eten altijd goed van smaak en ook lekker daarover heb ik juist niks te klagen.

Reactie van Sushi 8

Beste Lintjens, wat vervelend om te lezen dat niet alles naar smaak was. wij hopen dit de volgende keer beter te doen! Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Lieke
31 januari 2022

Heerlijke sushi en fijn dat we nog extra hebben kunnen bijbestellen. De bezorging was ruim op tijd, wat opzich fijn is. Maar 45 min voor de aangegeven tijd is wel erg ruim. Er wordt lijkt me niet voor niets een bezorgtijd ingegeven, wellicht is het dan handig om toch rond dat tijdstip te bezorgen. We waren nu toevallig nét thuis, maar had ook anders geweest kunnen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon Kurvers
30 januari 2022

Wederom heerlijk

Lommen
30 januari 2022

Super lekker! Echt de moeite waard.

Romy
27 januari 2022

Voor de tweede keer sushi besteld hier, beide keren een half uur later als de aangegeven bezorgtijd. De eerste keer belde ze om door te geven dat het eten later kwam. De tweede keer heb ik zelf moeten bellen. Het eten is prima. De Chicken Karaage was koud, deze had ik warm verwacht.

Reactie van Sushi 8

Beste Romy, wij hopen het de volgende keer beter te doen! Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Monique
27 januari 2022

Weer genoten van heerlijke verse sushi!

Ingrid
25 januari 2022

Het was super lekker

Christien
23 januari 2022

Heerlijke sushi! Jammer genoeg was de bestelling in eerste instantie niet compleet, maar bij de tweede bezorging werd 20% korting toegezegd bij de eerstvolgende bestelling dus dat wordt wel zeer netjes afgehandeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
22 januari 2022

Op tijd klaar en heel lekker gegeten

Peeters
21 januari 2022

Erg lekker en gevarieerd. Voor herhaling vatbaar.

Smeets
19 januari 2022
Ralph Broekmans
17 januari 2022

Tijd tot bezorging buiten panningen duurt dan wel ff, maar dan heb je ook wat. TOP KWALITEIT! Echt en aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Ralph Broekmans, fijn dat u heeft genoten van onze gerechten! Wij hopen u snel weer te zien

M
16 januari 2022

Weer heerlijk gegeten!

Wim Evers
16 januari 2022
Bart
16 januari 2022

Wederom erg lekker en ruim voldoende!

C. Smeets
13 januari 2022

Heerlijk!!!

Lydia
12 januari 2022

Heerlijke sushi en perfecte service!

Marjo
10 januari 2022

Wederom een uur te laat..... zo jammer

els
9 januari 2022
Steeghs
9 januari 2022

2 uur moeten wachten terwijl we 2 dagen vantevoren al besteld hadden s middags nog een mail gekregen dat de bestelling op tijd zou komen ..indien er problemen waren hadden ze of kunnen bellen of kunnen mailen.

Reactie van Sushi 8

Beste Steeghs, wat vervelend om te horen dat het zo laat is bezorgd. Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Eddie
8 januari 2022
Anita
8 januari 2022

Thuis bezorging zou om 1800 uur zijn. Echter 1815 nog niet. 3x gebeld. Voicemail stond aan. Om 1830 wederom gebeld en werd gezegd dat bezorging onderweg zou zijn. 1845 uur weer gebeld...De afstand tussen suschi en woonadres is geen 15 min. Bezorging was 1850 uur. Met als excuus dat het ergg druk is. Eten was lekker doch .Wel de stokjes toegevoegd maar geen soyasaus en/ of gember. Best slordig allemaal. Daarbij bijna een uur verlaat waardoor ik met mijn afspraak van 1900 in de knoop raakte.....

Reactie van Sushi 8

Beste Anita, wat vervelend om te horen dat het niet goed verliep. wij hopen dat dit niet nog een keer gebeurd. Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Boertien
8 januari 2022

Helaas 3 kwartier later dan besteld. Extra avocado besteld en zat er niet bij. Net zo min als de hoisin /wasabi/soja Dit was niet de eerste keer helaas. Verder is het eten lekker. Alleen het inpakken en bezorgen vraagt meer aandacht.

Reactie van Sushi 8

Beste Boertien, onze excuses dat de bestelling zo laat is bezorgd. Wij hopen dat dit niet nog een keer gebeurd Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Esther Bosman
8 januari 2022

Ze hadden een storing in hun bestellingensysteem waardoor de levering veel later plaatsvond dan gepland. Ik vond ze hierin heel erg proactief. Ze belden me 2x. De eerste x om me van het probleem op de hoogte te stellen en dat ik ter compensatie drinken kreeg. De tweede x werd ik gebeld omdat ze het toch echt ontzettend vervelend vonden en werd me gezegd dat ik de helft van het geld terug zou krijgen. Bij levering kregen we inderdaad de helft terug. En later man kwam er iemand ook nog eens het drinken brengen. Ik vond het ontzettend prettig dat ze me 2x zelf belden (vaak moet je bij vertraging er zelf maar achteraan) en het gevoel dat ik erbij kreeg is dat ze er ook écht van baalden. Zo ga je dus met klanten om, dit was prima service! Al met al hebben we (wat verlaat) wél ontzettend lekker gegeten! Gaan we zeker nog eens doen.

Reactie van Sushi 8

Beste Esther Bosman, bedankt voor deze positieve review. Wij hopen dat dit de volgende keer beter gaat verlopen. Wij hopen u snel weer te zien!

Gaat je nix aan
7 januari 2022

Altijd te laat !!!!!! Zeer slechte service beetje jammer dit het eten is wel te nassen

Reactie van Sushi 8

Beste ...., wat vervelend om te horen dat het zo laat is bezorgd en dat u een slechte ervaring met ons heeft op gedaan. Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, daar kunnen wij wat meer voor u doen.

Ivo
3 januari 2022

Lekkere sushi, fijn dat er een aantal sausjes bij zaten om uit te proberen. Loempia's ook erg goed! Alles compleet en smakelijk.

Petra van der zwaan
3 januari 2022

Heerlijk was het weer

Marie-José
3 januari 2022

Het eten was weer heerlijk. Aandachtspunt: bij online bestellen kan ik een tijdstip kiezen. In de bevestigings mail staat ditzelfde tijdstip. Nu al een paar keer gehad dat in de volgende mail van jullie een heel ander tijdstip staat vermeld. Dit is heel vervelend zeker als je voor een ander gezinslid ergens anders eten besteld hebt. Je denkt dat je samen kunt eten, vervolgens kan dat niet.

Moniqur
2 januari 2021

We hebben genoten van de heerlijke sushi box. Topkwaliteit,

Riek
1 januari 2021
Vera
30 december 2021
MJ
26 december 2021

Lekkere sushi, stond goed op tijd klaar

Jack
26 december 2021

Het was lekker en keurig volgens afspraak op tijd…

Paulissen
24 december 2021
Maud
24 december 2021

Bezorging was een half uur te laat na gebeld te hebben! Uiteindelijk kreeg ik een e-mail dat de bezorger onderweg was toen ik mijn bestelling had.. niet gebeld was dus een uur later pas de bestelling hebben.. jammer! Daarnaast zaten er geen stokjes, sojasaus of iets bij de bestelling!

Britt
23 december 2021

Het was eventjes wachten maar dit was het wel waard! Goede service met zelfs iets extra! Bedankt hiervoor!

Joep
19 december 2021
Wiek Knapen
19 december 2021
Monique Roozen
19 december 2021
Ben
17 december 2021

Lekkere sushi goede service gewoon top

Bart
15 december 2021

Kwalitatief en kwantitatief zéér goede sushi! En goede en vriendelijke service.

Heijnen
13 december 2021

Prima geregeld, smaakte goed.

Liz
10 december 2021
Mark
10 december 2021

Erg lekker, alleen bezorgtijd is erg ruim.....half 6 wordt 18.00 uur.... eigenlijk klopt de tijd nooit die aangegeven wordt.

Frank
9 december 2021

Gewoon lekker

Peer
7 december 2021

Gekozen voor de Quality Time en wat een geweldige smaakvariatie. Prima mix van sushi’s en overheerlijk. Goed verzorgd en zeker een aanrader. Bestelling via internet verliep makkelijk. Alleen bleek het niet mogelijk om het afgesproken tijdstip aan te houden. Met excuses vanwege de drukte, als compensatie, twee consumpties ontvangen. Zeker een aanrader voor heerlijke sushi bij deze nieuwe eigenaar. Smakelijk!

monique roozen
7 december 2021

Bezorging was door omstandigheden erg laat maar dit werd netjes uitgelegd, excuses gemaakt en prettig opgelost.

An
5 december 2021

A. Janssen

Janssen
5 december 2021
Ben
5 december 2021

Sushi was echt heerlijk, de tijd was later dan afgesproken maar ze hadden wel hierover netjes gebeld. 1- puntje er zat geen sojasaus bij. Maar dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gio
5 december 2021

Te laat, wel goede compensatie. Jullie sushi is ook goed een dag te bewaren in de koelkast in tegenstelling tot andere zaken

Joost
5 december 2021

Kwaliteit goed, bezorging meer dan een uur te laat zonder bericht..

Anoniem
3 december 2021

Er zat plastic in de sushi

Angela reijnen
2 december 2021

Lekker, snel en vriendelijk

x
1 december 2021

teveel rijst in verhouding met de topping. Te weinig smaak daardoor

Julie
29 november 2021

Goede sushi!

M sturme
29 november 2021

Een uur later dan gevraagd onze bestelling ontvangen. Er is wel gebeld dat het later zou komen, maar uiteindelijk dus een uur later.

Heynen
29 november 2021

Sushi was heerlijk, maar zonder enige berichtgeving naar ons een uur te laat bezorgd. Bezorging is voor ons geen optie meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
29 november 2021

Eten was heerlijk Zo als altijd

Patricia
28 november 2021

Sushi zou om 17:45 bezorgt worden. Om 18:15 gebeld met de vraag hoe laat het eten komt. Bezorger zou onderweg zijn.... 18:45 nogmaals gebeld.... bezorger had er al moeten zijn en er werd gebeld met bezorger... zou er binnen 5 minuten zijn om 19.00 uur komt de meneer die ik aan de lijn had zelf het eten brengen..?! Excuus bezorger was eten vergeten/ was ziek.... Tja eten was heerlijk maar als je gaat liegen.... 1e en laatste keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Heuvel
28 november 2021

3 uur moeten wachten op bezorging wel gratis baco

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lebens
28 november 2021

De sushi smaakte prima, maar was wel in de bakjes gepropt. Daarnaast werd het helaas 45 minuten later bezorgd dan afgesproken. Beetje teleurstellend

R.
28 november 2021

Fantastisch! Heerlijke sushi, goede service.

Amhaouch
25 november 2021

Heerlijke Sushi, met name de special rolls. Netjes op tijd bezorgd.

Smeets
22 november 2021
Iris
22 november 2021

Het was heerlijk! Er miste iets bij de bestelling maar is zeer netjes opgelost. Zeker aan te raden!

Cindy Verbruggen
22 november 2021

Ik had om 18:05 besteld en had aangegeven dat het om 19:00 bezorgd kon worden. Ik kreeg een email dat het om 19:30 bezorgd ging worden. Uiteindelijk waren ze er om 19:50. Als ik had geweten dat het bijna 2uur ging duren had ik wel ergens anders iets besteld of iets anders gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
21 november 2021

Half uurtje te laat, was het wachten wel waard, erg lekker 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
21 november 2021

Rond 16:00 online bestelling geplaatst met de vraag of de sushi om 20:15 bezorgd kunnen worden. De bestelling was om 20:45 bezorgd. Duidelijk aangegeven dat de bestelling te laat was. Volgens de bezorger was het heel druk. Dat kan, vervolgens heeft hij mijn nummer genoteerd en gezegd dat sushi 8 contact met mij zou opnemen. Niet gebeurd, erg jammer. Overigens was de kwaliteit van de bestelling goed.

Rachid Fannach
17 november 2021

Top eten & personeel

Ilona
16 november 2021

Ondanks de drukte, de "chaos", en het personeelstekort nam je de moeite om extra na te bezorgen van de ontbrekende items van mijn bestelling. Nogmaals bedankt daarvoor. Òòk voor de extra box (dat met die roomkaas was verrassend lekker!) met 2 blikjes cola. Superlief, dank je wel! Veel succes met de zaak welke je net hebt overgenomen in deze rare tijd van corona. Met de uitstekende service die je geeft én de lekkere producten zal het vast en zeker een mooi succes worden. Met vriendelijke groet, Ilona van Zweeden

Meijer
16 november 2021

Was heerlijk

Truus
16 november 2021

👍👍👍

Kim
15 november 2021

Bij alle maki was de zeewier taai. Vond het niet zo lekker en zou niet zo snel weer bestellen. Bezorger was wat laat, maar heel vriendelijk. Volgens mij was het ook druk dus dat het wat later was vond ik niet zo erg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Roozen
15 november 2021

Het eten was erg lekker, ik had om een aanpassing gevraagd en daar was erg goed gehoor aan gegeven. Heel fijn. Een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maciej
13 november 2021

Bij de bestelling sushi chicken lovers en chicken eight bowl was de kip ruw en er zat geen saus bij bowl. Bezorging duurde bijna 2 uur wel gratis drinken daarvoor gekregen.

Jordy
12 november 2021

3 uur lang moeten wachten op het eten... Beloofd om meer eten te geven bij de bestelling, maar helaas niks van gezien

Sandra Camps
12 november 2021

Top!

Smeets
11 november 2021
Houben
11 november 2021

Helaas was de Japanse mayonaise, een andere soort mayonaise. Ik had de Japanse besteld. Jammer...hopelijk volgende keer wel goed.

Liz
8 november 2021

Weer top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiek Knapen
7 november 2021

Bezorging goed.. Alleen 13 min later dan gepland. En als je trek hebt.. Maar was weer voortreffelijk qua smaak dus maakt alles goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
6 november 2021

Top service en heerlijke sushi!

Smeets
2 november 2021
Michaela jacobs
1 november 2021

heel lekker, aanrader , makkelijk met bezorgen. Zeker niet die laatste keer besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grijmans
1 november 2021
Petra
31 oktober 2021

Heerlijke sushi gegeten.

Ben
30 oktober 2021

Fijne site, makkelijk te bestellen en heel veel keus. We hebben heerlijk gegeten. Top

john
30 oktober 2021

nieuwe surf en turf box besteld; is gevarieerd en lekker!

Sandra Camps
29 oktober 2021

Keurig verzorgd, erg lekker.

ANJA
29 oktober 2021

t was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Alleen de Beef carpaccio is erg duur voor het gebodene. 3 flinterdunne plakjes vlees met wat versierselen voor € 7,50

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne en Remco
24 oktober 2021

Verbrande Surf & Turf roll!

Roel Jacobs
23 oktober 2021

Het was erg lekker! Ik had een veggie eight bowl en de sushi 8 veggie. Maar er zat wel een fout in de sushi 8 veggie box. Er zaten 3 stuks sushi met surimi in. Is iets om de volgende keer goed mee op te letten.

Gerdy Steeghs
23 oktober 2021

Heerlijk

Joris
23 oktober 2021
Janssen
22 oktober 2021

Het was heerlijk! En precies op de aangegeven tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Anita
18 oktober 2021

Top. Zeker voor herhaling vatbaar

Jens
17 oktober 2021

Bezorging was goed, kwaliteit daar in tegen minder. 2e keer besteld 1ste keer was beter dan deze keer, er zaten namenlijk nog graten in de zalm! Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
17 oktober 2021

Mooi op tijd klaar. Nette zaak en dito personeel. Was 1e bestelling zeker niet de laatste, sushi was top. Mooie lekkere grote gevarieerde schaal, soja in leuk kannetje.

Martin Ebisch
17 oktober 2021

Sushi is altijd heel goed en lekker. Bezorging netjes op tijd. Enig kritiekpuntje is dat er ondanks verzoek steeds teweinig sojasaus bij zit. Als voor >80€ sushi besteld wordt kunnen er wel 4 flesjes vanaf dacht ik.

Cindy Van Rooijen
16 oktober 2021

Was heerlijke sushi!!!

M
16 oktober 2021

Super goede sushi! Vers, fijne bezorging, goede prijs kwaliteit verhouding, nieuwe smaken en goede grote sushi hapjes.

Toon Goutier
15 oktober 2021

Lekkere malse kip en goed pittig. Ik had twee porties moeten bestellen.

Fred Peters
15 oktober 2021

op zich was alles goed, behalve de salade bowl. Er zat dit keer geen sausje bij. Dat was alle eerdere keren wel. En de hoeveelheid rijst onderin de bowl was ook meer dan eerder. Dus dat zijn 2 minpuntjes helaas.

Marion
14 oktober 2021

Lekkere sushi, royale porties. Ook de kleine kipvleugeltjes en samosa's zeker de moeite waard

Susan
12 oktober 2021

Top service! Klantvriendelijk en heerlijke sushi!! Zeker 5 sterren waard

Ans en Leon Kurvers
10 oktober 2021

Surf en Turf box besteld, heerlijk.

Truus
10 oktober 2021

Geen opmerkingen

Cindy
9 oktober 2021
Lisette
8 oktober 2021

Weer goddelijke sashimi en de sushi was top! Tot de volgende keer!

Karin Teeuwen
4 oktober 2021

Bestelling kwam een uur later terwijl ik in de ochtend al had besteld

Steven
4 oktober 2021

Het eten was lekker, echter de bezorging was 25 min te laat en daarom was er een deel van ons eten al koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo
3 oktober 2021

Gewoon ook vandaag weer TOP

Jos Kerkhoffs
2 oktober 2021

Kwaliteit prima in orde. Wat de bezorging betreft: bezorger is redelijk op tijd, maar lezen de opmerkingen niet. Gelukkig wordt je dan telefonisch gevraagd.

Rene
30 september 2021

Top service. Levering op vakantiepark met belletje toen de bezorger er bijna was. Kwaliteit was uitstekend! Echt een aanrader.

Jorieneflien
29 september 2021

Vers, lekker en goede kwaliteit sushi. Netjes optijd geleverd. Echte aanrader!

Jan Smolders
28 september 2021

Aardige mensen, heerlijk eten, uitstekende prijs

Sanne
27 september 2021

Was een heerlijke goed gevulde eight bowl!

Anneke
26 september 2021

Top service & heerlijk gegeten!

Erni
24 september 2021

Lekkere sushi en geweldige service. Kwam er thuis achter dat de bestelling niet helemaal compleet was. Daarvoor gebeld en kon meteen komen om het te halen. Kreeg er zelfs nog een bakje extra sushi bij als goedmakertje. Helemaal top!

Cindy Verbruggen
23 september 2021
G. van de Ven
21 september 2021

Heerlijke sushi en zeer netjes en op tijd afgeleverd.

Samim
21 september 2021

Top service 👌 en lekkere sushi 🍣

Wiek Knapen
20 september 2021
Cindy Verbruggen
19 september 2021

Jammer dat je er niet kunt zitten

M.Habets
19 september 2021

Er zat een leuke verrassing bij.

K Jonker
18 september 2021

Gewoon top!!

K
18 september 2021
anoniem
17 september 2021

het was lekker maar jullie waren iets vergeten erbij te doen

Janssen
13 september 2021

We hadden de studentbox. Ik vond de smaak vlak. Het had wat mij betreft wat uitgesprokener mogen zijn.

m
13 september 2021

het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
12 september 2021

Goed verzorgd en levering volgens afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiek Knapen
8 september 2021

Was wederom heerlijk. Vriendelijke levering mooi optijd! Goede service

Heynen
7 september 2021

Eten smaakte prima maar de bezorging was niet zn succes. Bijna 2u later kwam het eten pas en dat op een dinsdag doordeweeks, en moest de allerjongste al bijna naar bed terwijl hij nog moest eten. 2u is erg lang wachten. En zeker voor "koude" gerechten. zelfs in een vol, druk restaurant hoef je geen 2u te wachten. Weet niet of het altijd zo is maar na een telefoontje naar 1u en 45 min belde de "bezorger"? wel netjes op dat hij er zo snel mogelijk was en bood hij zijn excuses aan voor het lang moeten wachten. Als we een volgende keer nog zouden komen dan komen we het voortaan zelf ophalen. Hopelijk is de wachttijd dan korter.

Liz
6 september 2021

Smaak en kwaliteit kunnen beter.

Samim
4 september 2021

Top sushi en rop service!

Ron
3 september 2021
Hermans
3 september 2021
Mdk
31 augustus 2021
Maessen
29 augustus 2021
Lies ter Voert
29 augustus 2021

Beetje lang moeten op de bezorging, maar vond het fijn dat er een telefoontje en mailtje kwam dat het druk was en het wat later werd, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meijer
29 augustus 2021
Judith
25 augustus 2021
Petra van der zwaan
24 augustus 2021

Super lekker weer. Alles vers lief personeel top zaak

N. van der Schaft
21 augustus 2021

We zijn hier op vakantie en de sushi laten bezorgen op de camping. Hele aardige bezorger. We hadden de surf en turf box besteld. Iets totaal anders dan wat we gewoonlijk bestellen. Hij was erg lekkeren en zeker een aanrader.

Ron
19 augustus 2021

Goede service, goede porties en erg lekker.

Chantal
18 augustus 2021

Leuk, spontane bezorgster. Lekker eten, heerlijk genoten! Complimenten!

Marjo
18 augustus 2021

Groot compliment : Werd goed op de hoogte gehouden inzake bestelling....= Erg prettig Er werden ter compensatie mini loempia's toegevoegd EN heb een code ontvangen voor korting volgende bestelling (gaan we zeker gebruiken) Kan alleen maar zeggen TOP TOP TOP

M
18 augustus 2021

Petra
17 augustus 2021

Wederom heerlijke sushi.

Lisette
15 augustus 2021

Was weer een heerlijke bestelling en de service is uitstekend :) tot de volgende!

Elke
15 augustus 2021

Heerlijk sushi gehad. Zeker aanrader.

Konning
14 augustus 2021

Ook al ging er wat fout met de bestelling het werd kei netjes en snel opgelost! Super vriendelijk

Diana
12 augustus 2021

De bestelde sushi zag er super uit! Het was ruim voldoende en smaakte heerlijk. We hadden last minute zin in wat lekkers op de camping, maar het werd op het opgegeven moment bezorgd; 45 minuten vanaf het moment dat we aan sushi dachten. Tot snel!

Ge
12 augustus 2021
Halmans
11 augustus 2021

Super lekkee

W
8 augustus 2021

Vers, op tijd geleverd zoals gezegd, vriendelijk en zeer klantgericht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
6 augustus 2021

in de eerste plaats heerlijk van smaak. verder mooi opgemaakt en precies op de afgesproken tijd klaar. Kortom, een aanrader!

Angèle
5 augustus 2021

Sushi was overheerlijk maakte wel redelijk goed dat de bestelling te laat was.

Leopold
2 augustus 2021
van Oijen
31 juli 2021

Goed op tijd en zeer lekkere sushi!

Shirley Alards
30 juli 2021

Wederom heerlijke Sushi! Om 1750 werden we netjes gebeld dat de bestelling iets vertraagt was. Super dat ze het even laten weten. Complimenten

Maria
30 juli 2021

Was vers en lekker

Wim Tummers
30 juli 2021

Lekker, goed verzorgd en klaar op tijdstip afspraak! Top!

L
29 juli 2021

Erg lekkere Sushi!

R.
26 juli 2021

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. De omschrijving geeft aan dat er avocado in zit. Dat is helaas niet zo. Het was wel ruim voldoende en vers. "Ebi Eight BowlGluten Schaaldieren Sesam Japanse garnalen • komkommer • maïs • avocado • zeewier • cherry tomaten • sojaboontjes • krab"

Amy
24 juli 2021
Rob Spoolder
24 juli 2021

Was perfect en zeker voor herhaling vatbaar.

Wiek Knapen
17 juli 2021

Was heerlijk!

Marielle Nooijen
16 juli 2021

Het was heerlijk, het werd bezorgd precies op de tijd dat werd aangegeven, was heel fijn, we gaan zeker vaker bij jullie bestellen

W Tummers
14 juli 2021

Bestelling afgehaald: Het geheel was mooi verzorgt en verpakt en voorzien van de bijbehorende sausjes e.d. Smaak was heerlijk! Dus erg tevreden!

Anoniem
12 juli 2021

Bezorging perfect, smaak/versheid helaas minder. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
10 juli 2021

We hebben genoten van de EK box! Heerlijk 🥰

Diana
8 juli 2021

Super lekkere verse sushi! Een echte aanrader!

Wil Ebisch
5 juli 2021

Te veel saus en beetje kleine pokebowl. Ook later bezorgd dan afgesproken. Smaak was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
3 juli 2021

Lekkere sushi; goed op smaak, geen droge rijst en verse vis ertussen die bijna wegsmelt op mn tong. Goede porties die precies in je mond passen. Het eten zou om 20:10 uur bezorgd worden, maar ze waren een paar minuten (ongeveer 10) later. Vind ik persoonlijk niet erg. Ter compensatie voor het wachten, een aantal (lees 5 rollen van 4 stuks) sushirollen er extra bij gekregen. Goede service!!

Mieke
2 juli 2021

Alles prima in orde, zowel de bezorging als het eten.

M.
28 juni 2021

Weer heerlijk sushi gegeten!!

Anouk
28 juni 2021

De sushi was goed, maar niet heel bijzonder, je proeft geen verschil tussen zalm of tonijn, erg jammer. Als je gewoon even trek hebt in sushi is dit prima. Voor kinderen weinig keuze die niet van sushi houden. Had bij de boxen meer volume verwacht van sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
27 juni 2021

Klantenservice is TOP. Nalevering was binnen 10min. Eten was heerlijk. Dat word weer bestellen. Goede aanwinst voor Panningen en omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
26 juni 2021

Ik vond het niet koel en koud...en daardoor wordt de smaak niet beter. Rolletjes vielen makkelijk uit elkaar.

Liesbeth
23 juni 2021

Was heel lekker volgende keer moeten we iets meer bestellen , was net iets te weinig.

Anouk Levels
22 juni 2021

Goede service, snelle bezoring en het smaakte heerlijk!

Maud
20 juni 2021

De bezorging was echt perfect! Precies op tijd en netjes. De garnalen en soja bonen waren super lekker maar de sushi was niet heel geweldig. Ze rijst/vis verhouding vond ik niet heel smakelijk ook smaakte veel hetzelfde. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee maar nogmaals de service was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elke
20 juni 2021
VR
17 juni 2021
Willems
13 juni 2021

Echt een aanrader!!!!

Erik Kamper
11 juni 2021

De sushi's waren heerlijk en ze werden precies op tijd geleverd. De volgende keer gaan we weer hier bestellen!!

Vestjens
6 juni 2021

Zeer tevreden, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R G
6 juni 2021

heerlijk, prima bezorging, dankjewel !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F
6 juni 2021

Heerlijke verse sushi besteld, ik ga zeker vaker bestellen. Zeker een aanrader.

Ferdi Nijsen
3 juni 2021

Lekkere Sushi ..Goed op tijd klaar..Uistraling van de zaak is wat minder want moet n feestje zijn als je wilt binnen komen maar dat is mijn mening wat uitnodiger en wat meer naams bekendheid ...

Linn
28 mei 2021