Beoordelingen van Sushi 8 Panningen

Recente recensies van Sushi 8 Panningen

4 sterren na 69 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte prima. Echter heb ik aangegeven dat ik geen truffelmayo op mijn sushi wilde. Hier is niets mee gedaan,er zat gewoon truffelmayo op. Ivm een allergie mag ik geen mayonaise. Het scheelt dat ik het meeste er af heb kunnen schrapen. De sushi smaakte verder prima en stond op tijd klaar

Reactie van Sushi 8:Onze oprechte excuses, wij gaan onze collega’s hierop attenderen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, krijg alleen steeds minder saus in de potjes erbij heb ik het idee. Mag wel iets meer zijn. Bezorging was prima.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, bezorging prima !!! Goede 1e kennismaking met sushi 8

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kennismaking. Levering correct verlopen. Ik blijf zeker klant!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, sojasaus zat in handige flesjes. Gember zat er bij. Jammer dat er geen zeewiersalade en sojaboontjes bij de sushi box zat. Bezorging was keurig op tijd. Pluspunt: Bezorgen ook warme gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. Komen ze daarna nogmaals aan de deur. De bowl die besteld was, was niet opgemaakt zoals het zou moeten, was idd anders dan anders...maar niet echt n issue, komen ze extra een hele doos sushi gratis brengen. Zonder enige melding van ontevredenheid van ons. Is dat service of is dat service! Heerlijke sushi, perfecte levering en geweldige service! TOP!! Aanwinst voor panningen en zeker een aanrader ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, netjes verzorgd en precies op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. De schotel ziet er mooi en goed verzorgd uit en het smaakte erg lekker!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles dik in orde!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw we vonden 't erg lekker De man zei al we hebben het met liefde gemaakt nou dat hebben we geproefd

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi maar voor ons iets te ‘designed’. Te veel sausjes over de sushi naar onze smaak. Het sushi kadootje was erg lekker met dille waardoor de vis beter tot zijn recht komt.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet slecht, toch weer een beetje anders dan het aanbod van de concurrentie in de buurt

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en betalen gaat makkelijk. Staat netjes op tijd klaar. Suchi's zijn wat groot van formaat. Rijst iets plakkerig. Prima te eten, maar zéker niet de beste.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

vondt t lekker maar n beetje weinig voor dat geld

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Heel smaakvol en super vers, We hebben het meeste gekozen voor rolls en die waren bijzonder lekker. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

In een woird: heerlijk! Vriendelijke bedinging en de zaak ziet er goed uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er mooi uit, maar qua smaak niks bijzonders

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, sommige aan de kleine kant. Maar zeker een aanrader

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en gevarieerd, zeker aan te raden. Voor herhaling vatbaar.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers bereide sushi. Top! Aangenaam verrast en aanwinst voor Peel en Maas

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e sushi ervaring. TOP! Meatlovers box besteld Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was prima maar niks speciaals. Smaak erg aan de veilige kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen 35 min later bezorgd dan afgesproken..

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

1e keer online besteld, om 18.45 afhalen. Het werd helaas 19.30 voordat het gereed was, 45 minuten te laat. Verder wel lekker Sushi gehad. Hoop volgende keer beter.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker en verrassende combinaties, voor herhaling vatbaar. Helaas een uur te laat bezorgd en toen we belde kregen we rechtstreeks de voicemail. Hopelijk zijn dat opstartproblemen.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekker gegeten en goed verzorgd kom zeker terug

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Ziet er goed uit. Gaan we zeker vaker bestellen! Enig minpuntje; levering 30 minuten later dan gevraagd/bevestigd.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had s middags online besteld en voor bezorgen gekozen, zodat ik niet in een lange rij bij afhalen moet wachten. Maar wat blijkt: de bestelling kwam 3 kwartier later met de mededeling: Je kunt beter afhalen, want dat is sneller dan bezorgen.... Als je t bezorgen niet aan kunt, wat je blijkbaar om 13 u al weet..... biedt t dan niet aan, of informeer dat t later wordt.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte ontzettend goed! Zag er verzorgt uit, voor herhaling vatbaar.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, mis echter enkele zaken op de kaart. Gebakken rijst, noedels en nog enkele warme gerechtjes en een toetje zou fijn zijn.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat jullie je niet aan de bezorgtijd kunnen houden. Ik werd pas een kwartier later gebeld of dit goed was. Ze waren onderweg zeiden ze. Daarna nog ongeveer 20 minuten moeten wachten terwijl ik op 5 minuten afstand woon. Het eten was warm, dus mijn conclusie is dan dat het eten nog niet onderweg was op dat moment dat ze mij belden. Hier ligt echt nog wel een punt voor jullie om na te gaan. Verder was het eten wel lekker.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en zeer vriendelijk geholpen. Veel succes in Panningen

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie zaak. Goede locatie. Lekkere sushi en bestelling stond precies op de afgesproken tijd klaar.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, aardige medewerkers en het eten Wes erg lekker!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, ging makkelijk en duidelijke site. Eten was heerlijk, op tijd bezorgd en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi en poke bowl die we hebben afgehaald in Panningen was lekker. Het open keuken gedeelte gaf direct een goed beeld. Services was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Helaas kwam de bestelling 55 minuten te laat en zaten er 2 gerechten niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi opgemaakte schaal sushi. Smaak en kwaliteit was erg goed. Bezorging ook netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Uitgebreid menu, veel variatie in de boxen. Is het geld zeker waard. Alleen het afhalen ging niet geheel goed. Hebben bijna 1 uur staan wachten. Vervolgens bij thuiskomt kwamen we erachter dat de bestelling niet compleet was. Hier belde ze voor & kwamen ze netjes brengen.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima. Geen wauw, maar gewoon oké.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettende lekkere, maar vooral erg verse sushi! Sushi Eight Panningen is echt een aanrader!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

we hebben er heerlijk van gesmuld. Wij komen nog eens terug

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij afhalen kwam ik binnen en niemand die me aansprak of even hallo zij en ik kom er zo aan. Maar goed rest was prima en voor een eerste weekend top! Nette zaak met open keuken.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en top service! De bestelling kwam een beetje later dan verwacht maar dit werd netjes gecommuniceerd via de telefoon.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker heb lekker gesmuld

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Heel veel succes